sdfsdfsfdsf

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016

Πάνω από 9 εκατομμύρια Huawei P9 πουλήθηκαν

Η Huawei, η οποία στο παρελθόν είχε δηλώσει ότι θέλει να γίνει ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές smartphone στον κόσμο, σήμερα δήλωσε ότι έχει πουλήσει 9 εκατομμύρια συσκευές Huawei P9 παγκοσμίως.
Τον Σεπτέμβριο που μας πέρασε, η Huawei μας είχε ενημερώσει ξανά για τις πωλήσεις του Huawei P9, οι οποίες τότε έφταναν τα 6 εκατομμύρια. Μέσα σε δύο μήνες κατάφερε να πουλήσει άλλα τρία εκατομμύρια συσκευές, πράγμα που είναι αρκετά εντυπωσιακό, αν σκεφτεί κανείς ότι η συσκευή κυκλοφόρησε τον περασμένο Απρίλιο.
Με τον ρυθμό που εξελίσσονται τα πράγματα για την Huawei, το να σπάσει το ρεκόρ των 10 εκατομμυρίων συσκευών λογικά θα είναι αρκετά εύκολο. Από την άλλη, με την κυκλοφορία του Huawei Mate 9, πολλοί είναι αυτοί που ίσως προτιμήσουν τις περισσότερες ίντσες που προσφέρει.
Η Huawei, στο πρώτο μισό του 2016, πούλησε 57.3 εκατομμύρια συσκευές, πράγμα που την καθιστά την τρίτη μεγαλύτερη κατασκευάστρια εταιρεία smartphones, μετά την Samsung και την Apple. Αναμένουμε να δούμε αν καταφέρει να συνεχίσει με επιτυχία την πορεία της και στο μέλλον.

http://www.fpress.gr/agora/tehnologia/item/49013-pano-apo-9-ekatommyria-huawei-p9-poylithikan
 
 
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου