sdfsdfsfdsf

Σάββατο 2 Ιουλίου 2016

Απορρίφθηκε από το ΣτΕ το αίτημα ασφαλιστικών μέτρων του Mega για τις τηλεοπτικές άδειες


Αρνητική ήταν η απάντηση του Συμβουλίου της Επικρατείας στην αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που είχε καταθέσει ο τηλεοπτικός σταθμός Mega για την τιμή εκκίνησης των δημοπρατούμενων τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών.
Το Mega Channel με την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων στρεφόταν κατά της υπ΄ αριθμ. 7984/2016 απόφασης των υπουργών Επικρατείας και Οικονομικών, με την οποία καθορίστηκε στα 3 εκατ. ευρώ η τιμή εκκίνησης για κάθε μια από τις τέσσερις «δημοπρατούμενες άδειες παροχών περιεχομένου επίγειας ψηφιακής τηλεοπτικής ευρυεκπομπής ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας ενημερωτικού προγράμματος γενικού περιεχομένου για μετάδοση υψηλής ευκρίνειας (high definition)».
Πάντως, σήμερα αναμένεται να συζητηθούν στην Ολομέλεια του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου οι αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων των τηλεοπτικών σταθμών Αlpha, Star Channel και Ε, επίσης για την τιμή εκκίνησης των δημοπρατούμενων τηλεοπτικών αδειών.
Υπενθυμίζεται ότι οι 23 αιτήσεις ακύρωσης (κύριες προσφυγές) σχεδόν όλων των μεγάλων τηλεοπτικών καναλιών θα συζητηθούν στις 4 Ιουλίου στην Ολομέλεια του ανωτάτου ακυρωτικού δικαστηρίου, με πρόεδρο τον Ν. Σακελλαρίου και εισηγητή τον σύμβουλο Επικρατείας Γ. Παπαγεωργίου.




http://mononews.gr/aporrifthike-apo-ste-etima-asfalistikon-metron-tou-mega-gia-tis-tileoptikes-adies/57496

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου