sdfsdfsfdsf

Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Ηράκλειο: Έκλεισε το δρόμο στο λεωφορείο και χτυπούσε τις πόρτες για να δείρει τον οδηγό!

Νέο “θερμό” επεισόδιο ανάμεσα σε πολίτη και οδηγό λεωφορείου καταγράφεται μέσα σε λίγα 24ωρα στο Ηράκλειο, μπροστα στα έκπληκτα μάτια επιβατών και περαστικών!
Μετά από το επεισόδιο που έγινε χθες στην περιοχή των Μαλίων όταν ένας οδηγός του υπεραστικού ΚΤΕΛ ήρθε στα χέρια με έναν τουρίστα, σήμερα είχαμε νέα επίθεση, αυτή τη φορά από πολίτη σε ένα οδηγό λεωφορείου του αστικού ΚΤΕΛ. Όλα έγιναν νωρίς το μεσημέρι στη λεωφόρο 62 Μαρτύρων, στο ύψος των Καμινίων.

Για άγνωστο λόγο, ένας δικυκλιστής, έκλεισε το δρόμο στο αστικό λεωφορείο και, άρχισε να βρίζει και να χτυπάει με μπουνιές το παρμπρίζ του οχήματος και τις πόρτες του, προκαλώντας τον οδηγό να βγει έξω.

Ο οδηγός του λεωφορείου δεν απάντησε στις απειλές και τις προκλησεις του γεροδεμένου άνδρα, ο οποίος λίγα λεπτά μετά το ξέσπασμα του, όχι μόνο δεν αποχώρησε, αλλά κάθισε πάνω στο μηχανάκι του, το οποίο είχε στη μέση του δρόμου, με συνέπεια να προκληθεί κυκλοφοριακό χάος για αρκετή ώρα στη λ. 62 Μαρτύρων, σε ώρα αιχμής!

Πρόκειται για ένα ακόμη περιστατικό, το οποίο καταδεικνύει το μέγεθος του προβληματος με τη συμπεριφορά πολλών συμπολιτών μας, φαινόμενο, που μέσα από τη δίνη της κρίσης, έχει οξυνθεί, μιας και πολλοί ψάχνουν τρόπους να ... ξεσπάσουν.

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2013/08/blog-post_4487.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου